Aplice

Aplice

Aplice la capul patului, aplice pentru a pune in valoare tablourile sau posterele tale favorite, aplice in camere sau pe holuri, toate sunt necesare ritmului tau si al casei tale!

Cu montaj aparent sau incastrat, aplicele sunt o optiune practica si in ceea ce priveste iluminatul exterior. Pot fi ele insele obiecte de décor (in general variantele clasice) sau pot fi elementele iluminarii ce pun in valoare intreaga constructie prin iluminatul unor pereti sau portiuni ai acestora (wall washers), prin ghidajele luminoase in cazul aplicarii lor la inaltime mica fata de nivelul solului (in cazul aplicelor de exterior moderne). Ca toate celelate corpuri de iluminat exterior, aplicele contribuie la cresterea gradului de siguranta al casei si la cresterea confortului prim utilizarea curtii si seara sau noaptea (munca sau petrecerea timpului alaturi de cei dragi dupa ce se insereaza).

Aceste corpuri de iluminat sunt practice, utile si deosebit de versatile, reusind sa se adapteze perfect oricarui spatiu interior sau exterior, oricarui stil arhitectural. Oferta noastra iti da posibilitatea de a alege din peste 550 modele de aplice de perete performante si eficiente, potrivite atat pentru stilul clasic, cat si pentru cel modern. Garantia aplicelor comandate de la noi este de 24 luni, astfel incat te vei convinge de calitatea lor inca de la prima utilizare.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5