Sigurante automate

Sigurante automate

Sigurantele automate ofera doua tipuri de protectie necesare si obligatorii oricarui sistem electric modern:
- Protectia la suprasarcina: rolul sigurantei automate de a proteja instalatia electrica de posibilele pericole determinate de supraincarcare;
- Protectia la scurtcircuit: functia disjunctorului sigurantei automate de a proteja instalatia electrica de posibilele incendii provocate de un scurtcircuit.
Exista mai multe tipuri de intrerupatoare automate (sigurante automate) ce se pot monta intr-un tablou electric: intrerupatoare automate monopolare, intrerupatoare automate bipolare, intrerupatoare automate tripolare, intrerupatoare automate diferentiale, intrerupatoare automate cu declansator de tensiune minima si altele.
Sigurantele automate sunt potrivite pentru orice tip de circuit electric, fiind optiunea standard pentru retelele electrice moderne de joasa tensiune. Cu beneficiile simplitatii instalarii modulare, sigurantele si intrerupatoarele automate pe care le vei descoperi in oferta pe care ti-am pregatit-o combina performantele si robustetea cerute in cele mai solicitate instalatii electrice.
In plus, dispozitivele electrice pe care ti le punem la dispozitie sunt prietenoase cu mediul (confectionate in totalitate din materiale reciclabile si recuperabile). Acestea au aplicatii variate in functie de produs: distributie finala de JT, protectia in toate cladirile comerciale si industriale, toate aplicatiile din mediile si retelele poluate, protectia circuitelor de motor, protectia circuitelor de curent continuu, protectia in toate cladirile industriale si tertiare, protectie pe circuitele de intrare in cofretele modulare, protectie pe circuitele de plecare in tablourile de putere.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5