Proiectoare

Proiectoare

Daca vrei sa gasesti un proiector performant fix sau directionabil, cu sau fara senzor de miscare sau senzor crepuscular, pentru uz industrial sau casnic, aceasta categorie iti va oferi solutia ideala. Astfel, vei avea la indemana mijloacele optime pentru iluminatul tunelurilor, depozitelor, monumentelor, parcarilor si pentru iluminatul de supraveghere al tuturor spatiilor interioare si exterioare.

Printre avantajele unui proiector LED putem gasi o economie de energie de pana la 60% fata de lampile obisnuite, o durata extinsa de viata (cu o medie de circa 50.000 de ore), lipsa plumbului, mercurului si a emisiilor de radiatie UV, precum si faptul ca nu se vor supraincalzi.

In categoria de proiectoare LED a site-ului nostru vei putea gasi proiectorul potrivit oricarei situatii, fie acesta pentru utilizare in exterior, turnat sub presiune, cu dispersor din sticla transparenta termorezistenta, echipat cu LED din clasa energetica A+, rezistent la impact mecanic si cu o temperatura de lucru intre -20 grade Celsius si +40 grade Celsius.