Plafoniere

Plafoniere

In aceasta sectiune vei putea descoperi sute de modele de plafoniere eficiente, potrivite atat pentru stilul clasic, cat si pentru cel modern, asadar lasa-te inspirat de solutiile de iluminat pe care ti le propunem si alege corpurile de iluminat care se potrivesc cel mai bine stilului si casei tale.

Un apartament luminos, o casa luminoasa sunt confortabile, atragatoare si sigure. Accesorizeaza-ti apartamentul sau casa ta cu plafoniere de calitate si vei crea interioare elegante, practice si exterioare luminate si sigure. Noi ti-am pregatit o colectie de plafoniere performante si usor de montat, tocmai pentru a te putea bucura de libertatea pe care o vei avea in decorare si in miscare data de inaltimea redusa a acestor corpuri de iluminat. Astfel, nu vei fi conditionat in nici un mod in planurile tale de design, iar succesul va fi garantat. Enumeram cateva tipuri de plafoniera pentru interior din oferta noastra:

- plafoniera cu LED
- plafoniera pentru baie
- plafoniera pentru bucatarie
- plafoniera pentru living
- plafoniera pentru dormitor

Din aluminiu, otel, fonta sau plastic de inalte calitate, cu surse LED, cu un colorit in general discret, plafonierele de exterior sunt o solutie simpla si eficienta pentru iluminatul exterior.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5