Tuburi flexibile precablate

Tuburi flexibile precablate

Tuburile flexibile precabalate ignifuge din PVC sunt o solutie inovatoare, iar oferta eOrion.ro cuprinde tuburi flexibile ignifuge precablate cu conductori monofilari din cupru de diferite sectiuni.

Tuburile flexibile precablate se pot folosi cu succes in toate tipurile de instalatii electrice, casnice sau industriale. Ele pot fi precablate cu toate tipurile de cabluri electrice, date, audio, alarma etc. Tubul flexibil din PVC este ignifug, astfel incat, in cazul unui eveniment nedorit, acesta nu propaga flacara. Are o rezistenta la compresiune de 750 N, prin urmare se poate monta atat in peretii constructiilor, cat si in pardoseli, sape sau plansee de beton.

Avantajul major al utilizarii tuburilor flexibile precablate este viteza de executie (se reduce cu aproximativ 50% durata de executie si montaj fata de varianta clasica). Se elimina in totalitate riscul de deteriorare a firelor electrice in timpul constructiei, iar culoarea standardizata a firelor reduce riscul erorilor de executie.