Corpuri de iluminat decorative

Corpuri de iluminat interiorCorpuri de iluminat/Lampi de exteriorCorpuri de iluminat baieCorpuri de iluminat bucatarieCorpuri de iluminat livingCorpuri de iluminat sufragerieLampi/Pendule Bucatarie

Descopera corpurile de iluminat eOrion si opteaza pentru solutiile cele mai bune de iluminat decorativ interior sau exterior! In fiecare categorie de corpuri de iluminat din aceasta sectiune vei gasi sute de modele de corpuri de iluminat, care sunt grupate de asemenea in colectii clasice si moderne pentru confortul tau. Toate produsele sunt originale, insotite de certificat de calitate si garantie 24 luni.

Printre categoriile acestei sectiuni vei putea gasi corpuri de iluminat precum: candelabre si lustre, plafoniere, aplice, pendule, veioze si lampi de birou, lampadare, spoturi, felinare, stalpi de iluminat sau becuri LED.

Comanda acum unul dintre miile de corpuri de iluminat disponibile pe eOrion si profita de garantia extinsa si livrare rapida si gratuita!

Oferta deosebit de diversificata de corpuri de iluminat iti da, astazi, libertate totala in alegerea si schimbarea atmosferei din orice incapere prin iluminarea in functie de activitati si starea de spirit. Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi confortul de care ai nevoie este sa nu te limitezi la folosirea exclusiva a corpurilor destinate iluminatului general (plafoniere, lustre, candelabre). Pe langa faptul ca acestea nu vor oferi lumina suficienta in unele zone ale camerei, nici atmosfera nu va putea fi personalizata in functie de necesitatile momentului.

Fiecare incapere si spatiu interior vor necesita un iluminat corespunzator functiilor pe care le-ai atribuit, asadar va trebui sa iei in calcul corpurile de iluminat (atat ca tip, cat si ca amplasare) inca de la primele etape ale amenajarii pentru a te putea bucura de confortul maxim.

Recomandarea specialistilor in acest sens este folosirea surselor secundare de lumina, in functie de specificul si dimensiunile fiecarei incaperi a casei tale. In acest fel, decorul camerei va fi pus mai bine in valoare, iar ambianta va fi una cu mult mai placuta, sporind confortul resimtit.

Daca deja ai ales o tema de design interior pentru intreaga locuinta, va trebui sa te ghidezi dupa principiile acesteia si atunci cand alegi lustrele, aplicele, lampadarele, plafonierele si celelalte corpuri de iluminat pe care vrei sa le montezi. Cu toate acestea, ar putea fi o idee buna sa nu alegi produse ce apartin unei singure game, astfel incat aplica nu trebuie neaparat sa fie o copie in miniatura a plafonierei si nici veioza nu este obligatoriu sa arate exact ca lampadarul.

Evident, aplicele moderne nu vor arata foarte bine intr-o camera cu candelabru vintage, insa pe eOrion.ro vei gasi sute de modele din fiecare categorie, astfel incat vei avea la dispozitie o paleta larga de corpuri de iluminat cu design clasic, modern, vintage, fusion, organic, industrial sau minimalist. Jucandu-te cu diferitele nuante, forme si texturi, camera va avea intotdeauna un aspect “fresh”, de care nu te vei plictisi prea repede.

Modul in care lumina pune in valoare piesele de mobilier si decoratiunile poate directiona privirea catre zonele cheie ale fiecarei camere, iar culoarea si intensitatea luminii vor contribui cu succes la crearea unei atmosfere ideale. In situatia in care nu beneficiezi de ajutorul sau sfaturile unui designer, poti sa ajungi la cele mai bune rezultate si prin eforturi proprii, insa va trebui sa experimentezi putin cu diferite corpuri de iluminat si surse cu intensitati si temperaturi diferite de culoare pentru a implini potentialul fiecarei camere. Noi te vom incuraja intotdeauna in acest sens, astfel incat asiguram livrare rapida pentru toate corpurile de iluminat din oferta.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă