Cabluri si conductori

Cabluri si conductori

In categoria de cabluri si conductori pe care ti-o punem la dispozitie vei gasi conductori electrici izolati. In general, acestia sunt utilizati pentru realizarea sistemelor de instalatii electrice interioare mobile sau fixe, montati in tuburi de protectie sau pentru cablajul interior al aparatelor de comanda.

Fiindca siguranta la montaj si in exploatare este prima noastra grija, absolut toate produsele pe care le vei gasi in oferta site-ului nostru sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, avand performante deosebite si o durabilitate prelungita.

Ce tipuri de produse ti-am pregatit in categoria de cabluri si conductori?
- Tuburi flexibile precablate ignifuge
- Conductori rigizi din cupru cu diferite culori sau combinatii de culori
- Conductori flexibili din cupru cu diferite culori sau combinatii de culori
- Prelungitoare electrice cu protectie la supratensiune si cu intrerupator
- Prelungitoare electrice derulatoare (25 si 50 metri) cu 4 prize de tip Schuko

De la proiectare, la executie si pana la exploatarea in completa siguranta, instalatiile electrice necesare locuintei sau spatiului tau de lucru trebuie sa fie impecabile atat din punct de vedere tehnic, cat si functional. In acest sens, am selectat si introdus in oferta de cabluri si conductori numai produsele de top din colectiile celor mai mari producatori din domeniul materialelor electrice. Printre acestia se numara: Draflex (solutii inovatoare, unice in Romania), Philips si Emos. Descopera confortul si siguranta pe care le pot oferi cablurile si conductorii de cea mai buna calitate si bucura-te de sisteme electrice usor de montat, performante si durabile!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3