Prelungitoare electrice

Prelungitoare electrice

Prelungitoarele electrice au rolul de distributie si protectie si sunt ideale pentru conectarea la instalatiile electrice de joasa tensiune a tuturor aparatelor electrice. Indispensabile pentru orice locuinta, birou sau spatiu interior, prelungitoarele electrice se gasesc sub diferite forme, modele si sunt concepute pentru diferite aplicatii.

De la prelungitoare electrice elegante si discrete, pana la prelungitoare electrice de putere mare destinate santierelor, produsele pe care le vei descoperi in aceasta categorie a catalogului eOrion.ro sunt de o calitate foarte buna, dedicate pentru orice necesitate.

In functie de necesitati si aplicatii, se poate opta pentru prelungitoare electrice pentru interior sau exterior, cu sectiuni diferite si numarul de prize dorit, simple sau pe rola, cu protectii, cu intrerupator sau fara.

Prelungitoarele electrice cu protectie la supratensiune sunt proiectate pentru pastrarea echipamentului in siguranta si asigura protectia impotriva supratensiunii electrice, contribuind la evitarea pagubelor majore.