Tablouri si prize industriale

Tablouri si prize industriale

Performanta si fiabilitatea unei prize industriale depasesc cu mult nevoile standard de utilizare, reprezentand o solutie corespunzatoare folosirii intensive ce caracterizeaza mediile de lucru cu conditii speciale. Tocmai de aceea, ti-am pregatit o oferta deosebit de diversificata de prize si tablouri industriale care vor garanta atat o utilizare comoda si indelungata, cat si siguranta in exploatare. Iata cateva din elementele pe care le vei putea gasi in categoria de prize si tablouri industriale a site-ului nostru:
- prize si fise mobile;
- prize fixe cu montaj aplicat;
- prize inclinate cu montaj in cofret;
- prize industriale;
- cofrete, cofrete multifunctionale si minicofrete cu multiple deschideri si module;
- cofrete modulare etanse si cofrete incastrate;
- carcase aparente cu usa transparenta.

Toate prizele si tablourile industriale pe care ti le oferim sunt de cea mai buna calitate, fiind fabricate de producatori de top din domeniul materialelor electrice (Schneider Electric, Gewiss), motiv pentru care te vei bucura de garantia exploatarii in siguranta si de cele mai bune performante. Mai mult decat atat, mediile unde umezeala este prezenta pot fi prevazute cu cofrete modulare etanse (IP65 - ideale pentru montarea in aer liber sau in conditii severe) sau cofrete modulare cu factor de protectie impotriva apei intre IP40-IP44.

Solutiile tehnice la care iti oferim acces sunt fabricate folosind cea mai noua tehnologie in domeniu, asadar te vei bucura de caracteristici deosebite si o durabilitate extinsa atat a sistemului electric, cat si a aparatelor pe care le conectezi la sistem.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2