Spoturi | Downlight-uri

Spoturi | Downlight-uri

Utilizate exclusiv sau in asociere cu alte tipuri de corpuri de iluminat, spoturile dau, ca orice alt corp de iluminat, nota finala a amenajarilor interioare. Extrem de versatile, acestea pot fi amplasate in orice loc, fie pentru a reprezenta iluminatul principal, fie pentru a sublinia o anumita zona (intrarea, zona de luat masa, birourile, bordura unui tavan, etc), in cazul in care sunt asociate cu alte corpuri de iluminat.

Spoturile si downlight-urile reprezinta unele dintre cele mai elegante si eficiente solutii de iluminare a spatiilor interioare personale sau publice, astfel incat pot fi folosite cu succes in majoritatea situatiilor. Un alt avantaj al spoturilor este dat de dimensiunile reduse, avantaj ce permite atat montarea acestora in tavan, indiferent de structura si suprafata acestuia.

Spoturile si downlight-urile cu halogen si LED oferite de eOrion.ro se potrivesc oricarui spatiu interior si tuturor ideilor tale de design, iar garantia de pana la 24 de luni este inca un avantaj care te va convinge de calitatea produselor pe care ti le oferim.