Veioze Dormitor

Camera de odihna este cea care conteaza cel mai mult in ecuatia confortului si calitatii vietii in orice apartament sau casa. Astfel, corpurile de iluminat pe care le alegi pentru dormitor vor face diferenta dintre o atmosfera relaxanta care imbie la un somn de calitate si o atmosfera incarcata, ce induce tensiune si un disconfort constant. Tocmai de aceea, in camera de odihna se recomanda folosirea veiozelor de dormitor pe noptiere sau in apropierea patului, astfel incat lumina pe care o folosesti sa nu fie prea puternica si sa nu inunde camera cu reflexii si culori puternice, in special seara.

In cazul in care ai renovat total dormitorul, poti folosi si aplice de perete cu un intrerupator cap-scara, insa pentru a te bucura de acelasi confort chiar si daca doar ai redecorat camera, veiozele de dormitor sunt solutia perfecta. Pe langa lumina prietenoasa pe care o ofera, veiozele de dormitor iti asigura eficienta si confort prin multiplele variante de pozitionare pe care le permit. In plus, daca obisnuiesti sa citesti inainte de culcare, poti alege un model cu brat mobil care permite orientarea fasciculului luminos in directia pe care o preferi.

Pentru a-ti usura alegerea, noi ti-am pregatit o colectie larga de veioze dormitor din cele mai noi game ale producatorilor de top, astfel incat sa ai siguranta ca vei beneficia de calitate superioara indiferent de modelul pe care il preferi.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă