Teleruptoare TL si Relee

Teleruptoare TL si Relee

Siguranta si confortul, pe langa o functionalitate impecabila, sunt punctele de interes din realizarea oricarui ansablu electric, motiv pentru care proiectarea inteligenta si eficienta va avea intotdeauna in componenta cele mai performante materiale si aparataje electrice, fie ca este vorba de prize, intrerupatoare, sigurante, contactoare modulare sau teleruptoare TL si relee.

Teleruptoare TL si releele pas cu pas sunt aparataje destinate comenzii singulare sau centralizate a circuitelor de iluminat. Posibilitatea de a le integra intr-un tablou electric pe sina DIN, releele in doze si multiplele posibilitati de conectare conduc la posibilitatea de a le utiliza atat in tablouri casnice, rezidentiale, cat si in cele de tip industrial.

Teleruptoarele TL si releele pas cu pas se pot alimenta la toate tensiunile standardizate, pot suporta curentii electrici ceruti de instalatiile de iluminat mari, iar unul dintre marile beneficii pe care le ofera este ca li se poate atasa un contact auxiliar in functie de cerintele sistemului si necesitatile de utilizare.

Nu te multumi cu materiale electrice si aparataje de duzina, ci alege calitatea oferita de cei mai mari producatori de pe piata! In acest fel, vei reusi sa te bucuri de confort, siguranta in exploatare si o performanta deosebita a intregului sistem electric. Pentru a te sprijini in acest demers, in oferta de teleruptoare TL si relee, vei descoperi cele mai performante piese din noua colectie a marelui producator Schneider Electric. Alege sa dotezi instalatia electrica cu dispozitive sigure si durabile, fabricate la cele mai inalte standarde europene de calitate!