Lustre Baie

Una dintre cele mai importante incaperi functionale ale casei tale, baia, poate fi amenajata nu numai cu gandul la functionalitate, ci si la o atmosfera placuta, relaxanta si care sa se integreze in planul general de design interior al locuintei. Astfel, lustrele de baie vor contribui decisiv la “aerul” pe care il vei da baii tale, astfel incat va trebui sa le alegi tinand cont si de culoarea ceramicii obiectelor sanitare sau textura si materialele folosite pentru a placa podeaua si peretii baii.

Pentru a-ti usura demersul de amenajare a baii, ti-am pregatit o gama deosebit de larga de lustre baie, avand in minte atat eficienta, performanta si functionalitatea perfecta, cat si aspectul placut si special pe care vrei sa il oferi baii tale. In colectia de lustre baie eOrion.ro vei gasi cele mai noi game de corpuri de iluminat numai de la producatori de renume, astfel incat te vei putea bucura de garantia calitatii si un design de produs “fresh” si inedit.

Pe deasupra, pentru toate lustrele de baie din oferta iti vom oferi garantie extinsa, multiple surse de iluminat si o livrare foarte rapida, totul pentru ca proiectul tau de amenajare a baii sa nu accepte compromisuri si sa nu depaseasca estimarile de timp.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă