Dreptul de retur

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului Nr. 34 din 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta:

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”


Clientul este obligat sa notifice Furnizorul intentia sa de a returna produsul/produsele achizitionat/e in termen de maximum 14 zile de la primirea produsului/produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retur este necesar sa completati formularul de retur. Acesta este disponibil aici

Clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maximum 14 zile de la data notificarii.

Returnarea contravalorii produsului poate fi amanata in cazul in care S.C. Orion & GDS Electric S.R.L. nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) in maximum 14 zile din momentul notificarii S.C. Orion & GDS Electric S.R.L. cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.
Returnarea produselor se va face prin curieratul rapid agreat, Fan Courier.

 

Procedura de retur