Colectii Moderne

Colectii Moderne

Caracterizate prin design zvelt, materiale moderne si culori uneori surprinzatoare, colectiile moderne de corpuri de iluminat interior includ o gama vasta si diversa de candelabre, aplice, plafoniere, veioze, spoturi si lampadare, stalpi si felinare pentru toate bugetele.
Discrete sau foarte vizibile, corpurile moderne de iluminat exterior sunt deja un "must" in toate planurile de arhitectura si design exterior. Fie ca sunt montate incastrat/aparent si se utilizeaza fluxul luminos al lor, fie ca sunt montate aparent si atunci ele devin elemente de referinta vizuala ale proiectelor. Realizate din materiale moderne (aluminiu extrudat sau turnat, sticla, rasina si materiale plastice de inalta calitate, tratate impotriva razelor UV), cu surse de lumina LED de mare putere, cu design spectaculos, sunt elemente ce contribuie decisiv la confortul nostru.

In functie de designul casei tale, colectiile moderne pentru iluminatul interior sau exterior pe care le propunem iti vor oferi solutii functionale de iluminat care sa te ajute sa tii pasul cu ultimele tendinte in decorarea si amenajarea spatiilor de locuit. De asemenea, solutiile de iluminat decorativ pentru zonele de office sau HORECA sunt usor de definit datorita colectiilor complete si variate.