Colectii Clasice

Colectii Clasice

Aceasta categorie este dedicata tuturor corpurilor de iluminat decorativ din oferta noastra care apartin stilului clasic, atat pentru iluminatul interior, cat si pentru cel exterior.
Corpurile de iluminat interior clasice au fost si vor fi mereu la moda. Alama masiva, cristalele de diferite tipuri, abajururile fine care disperseaza lumina, liniile elegante se vor integra firesc in planurile tale de design interior sau exterior. Mai mult, chiar intr-un decor modern, un corp de iluminat clasic va fi elementul de referinta al incaperii, va da unicitate si un farmec discret.
Corpurile de iluminat exterior clasice contribuie la realizarea celor mai importante deziderate ale proiectelor: estetica, confort, functionalitate si siguranta in exploatare si acea eleganta pe care o cautam cu totii si dau si nota de final necesara proiectelor din zonele rezidentiale, office, publice.

Printre produsele acestei categorii vei putea descoperi sute de modele de corpuri de iluminat precum: lustre si candelabre, aplice, plafoniere, veioze si lampi de birou cu design inedit, lampadare, pendule, spoturi fiabile si eficiente, felinare, stalpi de iluminat.
Comanda acum unul dintre sutele de corpuri de iluminat pe care ti le oferim si profita de garantia extinsa, livrarea gratuita si foarte rapida!