Corpuri de iluminat Exterior

Daca iluminatul interior este important din punct de vedere functional si estetic, iluminatul exterior mai are un aspect pe care trebuie sa il iei in calcul pentru a putea alege solutia potrivita: siguranta casei si proprietatii tale. In alegerea unor corpuri de iluminat exterior trebuie sa ai in vedere nu numai serile de vara in care iti trebuie o lumina calda in curte pentru activitatile distractive, ci si perioadele lungi de intuneric din zilele de toamna si iarna. Astfel, va trebui sa te orientezi catre corpuri de iluminat exterior care sa reziste atat temperaturilor extreme, cat si ploilor sau ninsorilor ce vor veni, iar lumina generata de acestea sa ofere siguranta, sa usureze deplasarea pe timp de noapte si sa scoata in evidenta detaliile casei tale.

In oferta de corpuri de iluminat exterior pe care ti-am pregatit-o vei gasi cele mai performante si eficiente solutii de iluminat pentru curtea sau gradina ta, incepand cu aplice si plafoniere pentru terasa si trecand printr-o gama extrem de diversificata de stalpi si felinare. In plus, vei putea descoperi o multitudine de corpuri de iluminat exterior cu caracteristici speciale, precum incarcarea solara sau detectarea miscarii prin intermediul mai multor tehnologii. De asemenea, iti punem la dispozitie si numeroase corpuri de iluminat exterior care permit personalizarea functiilor cum ar fi distanta de detectare a miscarii sau perioada de mentinere a iluminarii automate.

Daca vrei corpuri de iluminat exterior care sa iti asigure confortul optim si sa completeze arhitectura casei tale, atunci profita de preturile reduse pe care ti le oferim si alege solutiile de iluminat ideale!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă