Workshop Orion & GDS Electric – Schneider Electric, 25 mai 2017. Provocarile aduse de evolutia echipamentelor electrice

Workshop Orion & GDS Electric – Schneider Electric, 25 mai 2017. Provocarile aduse de evolutia echipamentelor electrice

26.05.2017 11:17
Azi, 25 mai 2017, a avut loc informarea si instruirea proiectantilor de instalatii electrice in legatura cu doua subiecte:
- soft si dimensionare instalatiil electrice de JT
- alegerea si proiectarea unei solutii de corectie a factorului de putere, compensarea puterii reactive si a regimului deformant.
 
Evolutia continua a echipamentelor electrice atrage dupa sine si noi provocari asupra modului de calcul, dimensionare, proiectare si stabilire ale solutiilor optime din instalatiile electrice. 
 
Softul EcoDial Advanced Calculation folosit in cadrul workshop-ului permite un calcul rapid si o dimensionare precisa ale retelelor de JT printr-o interfata simpla, ajutand astfel la stabilirea celor mai eficiente solutii.
 
Pe langa partea de software, acest seminar a fost conceput cu scopul de a intelege problematica adusa de echipamentele electrice asupra bateriilor de condensare, motoarelor si transformatoarelor de distributie si de a stabili solutii corecte de compensare a puterii reactiva, solutii de compensare a puterii deformante in contextul actual.
Workshop-ul a fost sustinut de doamna inginer Mihaela Gusa, National Coordinator Power EMEAS si de domnul inginer Daniel Moisa, Product Application Engineer Energy Quality Schneider Electric.
 
Workshop Orion & GDS Electric – Schneider Electric, 25 mai 2017, Provocarile aduse de evolutia echipamentelor electrice

 
 
 
Postat în Noutati De:
Florin Anania