DOHAR, un brand nou si surprinzator.  Imaginatie, nonconformism si libertate

DOHAR, un brand nou si surprinzator. Imaginatie, nonconformism si libertate

23.06.2020 15:00

Ne bucuram sa introducem un nou brand de corpuri de iluminat, Dohar.

Discrete sau foarte vizibile, cu forme zvelte si simple, cu dimensiuni surprinzatoare, finisaje de buna calitate si asocieri elegante de culori, corpurile de iluminat Dohar vor deveni imediat marca incaperilor in care vor fi amplasate.

Contururile geometrice pure ale brandului Dohar reusesc sa creeze senzatiile atat de cautate si atat de dificil de obtinut in designul interior, spatiu si libertate.

Doar pentru a-ti incita interesul, enumeram cateva dintre colectiile Dohar:

Colectia Alha E, recomandata pentru iluminatul de accent, cuprinde corpuri de iluminat miniaturale, cu un look delicat si fin datorita imbinarii unor nuante rafinate si stralucitoare sunt usor de integrat în orice incapere minimalista. Aplicele directionabile Alha E ofera o mare flexibilitatea in utilizare, astfel incat lumina sa fie orientata unde doresti, iar tu sa te bucuri de confortul dorit.

Rafinamentul și simplitatea, materialele si finisajele de cea mai buna calitate din care sunt realizate, culorile elegante definesc colectia Alha N ce cuprinde pendule simple sau multiple care pot fi amplasate in variate moduri, astfel incat fiecare incapere va purta amprenta imaginatiei tale. Formele simple, zvelte, in care negrul elegant al bazei evidentiaza notele fine de alb, auriu, crom sau cupru. Pendulele Alha N cu 3 sau 6 surse de iluminat pot fi amplasate intr-o multitudine de moduri, generand interioare moderne unice.

La sfarsitul enumerarii dar nu ultima, colectia Paa este una dintre cele mai spectaculoase colectii ale brandului Dohar. Dimensiuni atipice, culori de pamant, asocierea de materiale mate si lucioase, forme simple transformate complet prin gandirea intregii colectii la scara mare, totul defineste o colectie remarcabila, ce nu poate fi trecuta cu vederea. Este potrivita pentru iluminarea dormitoarelor in zona rezidentiala sau pentru echiparea cu corpuri de iluminat a camerelor in zona HORECA, unde creeaza interioare de exceptie.

Bucura-te de noile corpuri de iluminat Dohar!

Postat în Blog eOrion De:
eOrion