De ce Orion?

De ce Orion?

30.05.2018 16:24

“Suntem aici cu unul dintre cele mai mari și mai complexe showroom-uri de lighting și electrice din România, cu o echipă de ingineri care oferă soluții și echipamente atât proiectelor de iluminat rezidențial, tehnic, stradal sau festiv, cât și soluții și echipamente pentru distribuție electrică și control industrial, cu e-shop profesionist, www.eOrion.ro.”

Aceasta este filozofia după care s-a născut brand-ul Orion, ce și-a creat principiile după care își desfășoară activitatea, de peste 20 de ani, de când a început să lumineze piața din România.

Interior Elegant

Compania Orion – Cum am devenit un brand?

Entuziasm. Șansă.  Prin asta s-ar putea defini începutul nostru, în Decembrie 1997. Dupa care, experiența acumulată de-a lungul anilor ce-au urmat și-a spus cuvântul, astfel încât numeroasele proiecte pe care le-am finalizat au condus la crearea brandului Orion, respectiv eOrion, marca inregistrata a Orion & GDS Electric SRL.

Un showroom profesionist

Pe o suprafață de 1000 de mp, un personal bine pregătit, amabil și eficient asigură listarea celor peste 15.000 de produse. Display-ul este unul modern, astfel încât clienții să poată lua cea mai bună decizie atunci când vine vorba de alegerea produsului dorit. 

Soluții și echipamente pentru distribuție electrică și control industrial

Orion oferă soluții pentru alimentarea cu energie electrică în deplină siguranță, de la generatorul electric până la consumatorul final.

În ceea ce privesc automatizarile și controlul industrial, sunt oferite soluții ce permit controlul și monitorizarea mașinilor, instalațiilor, proceselor, dar și o proțecție sporită a oamenilor.

Atunci când vine vorba de alimentarea fără întrerupere, sau UPS, Orion oferă soluții pentru rețelele de întreprindere, telecomunicații, centre de date, procese critice și infrastructuri publice.

Nu în ultimul rand, la noi găsiți soluții de gestiune ale clădirilor bazate pe sistemele integrate deschise.

Proiectare luminotehnică

Datorită softurilor dedicate, un alt avantaj pe care Orion îl oferă clienților este proiectarea luminotehnică indoor / outdoor.

Alegerea soluțiilor eficiente energetic se realizează astfel mai ușor, indiferent că doriți să aveți parte de sisteme de control al iluminatului automatizate, sau prin diverse alte moduri de iluminare optimă sau unformă. În final noi ne dorim același lucru ca și dumneavoastră și anume să vă reduceți substanțial costurile energiei electrice.

Pentru iluminatul public ne deplasăm în teren, evaluăm starea actuală a sistemului de iluminat, stabilim tipurile de corpuri de iluminat potrivite, în funcție de clasele de drum, apoi realizăm studiul de fezabilitate și proiectul luminotehnic, împreună cu calculele financiare aferente, cum ar fi costurile, beneficiile și amortizarea. În cele din urmă, asigurăm sprijinului tehnic și logistic pentru finanțarea și implementarea proiectului.

Iluminat Public

Execuție tablouri electrice

În acest caz începem de la realizarea schemei monofilare (în cazul în care nu o aveți) în funcție de necesitățile dumneavoastră. Dacă schema există, se execută tabloul conform normelor, în atelierul nostru, în calitate de tablotieri Schneider Electric. Executăm tablouri electrice pentru consumatori urbani, rezidențiali, cât și pentru agenți comerciali. Ne ocupăm de distribuția primară a consumatorilor industriali, precum și de alimentarea și comanda iluminatului stradal.

E-commerce

Pentru o vizibilitate mai bună și pentru facilitarea tuturor proiectelor, prin noul e-shop profesionist de lighting și materiale electrice, www.eOrion.ro, facem un pas mai departe împreună cu dumneavoastră, într-un mod simplu, clar, eficient și accesibil.

Eficiența business-ului

S-a făcut simțită în momentul în care tot mai mulți parteneri au început să ne contacteze pentru diverse proiecte provocatoare. Capacitatea de utilizare în siguranță pe termen lung a produselor Orion și valoarea serviciilor oferite la înalte standarde, sunt motivele ce ne recomandă ca autoritate în domeniu.

Iluminare hala


Seriozitatea, calitatea, transparența și respectul

Sunt caracteristici ale brandului, fiind reflectate în personalizarea ofertelor sau consultanța oferită gratuit. Cu acest model am ajuns, în 20 de ani, să realizăm peste 950 de proiecte pentru un număr important de clienți din portofoliu, de care suntem tare mândri.

Gândim, dezvoltăm și implementăm proiecte complete. Știm să punem în lumină tot ce e mai bun într-un design interior sau exterior, indiferent cât de complex este. Ne place să acoperim o gamă cât mai largă de stiluri, de aceea spunem că Orion este mereu la curent cu trendurile pieței.

În urma colaborărilor finalizate cu succes

Ne-am dat seama că putem mult mai mult, iar experiența acumulată și nivelul la care am reușit să ducem rezultatele companiei Orion, ne-au permis să contribuim la un caz cu totul și cu totul special. Faptul că am reușit să readucem la viață Piața Cetății din Baia Mare, luminând-o în stilul caracteristic Orion nu a fost o întâmplare, ci o încununare a tuturor cunoștințelor acumulate în tot acest timp.

Recunoștința a fost și mai mare

Când proiectul a câștigat locul al III-lea în cadrul concursului de iluminat urban “City. People. Light.”, ce a avut loc în Helsinki în 2015. În plus, proiectul nostru a primit cu bucurie votul a peste 1.000.000 de oameni dragi nouă.

Vă mulțumim! 

Piata Cetatii Baia Mare

La final

Putem spune că am acumulat suficiente cunoștințe pentru a duce la sfârșit, cu entuziasm, orice fel de proiect de iluminat industrial, public sau rezidențial. Convinși că mereu vom avea de învățat, vrem să facem parte din proiectul tău pentru a duce iluminatul la alt nivel. Suntem siguri că te vei bucura de profesionalismul pe care ți-l vom oferi, așa că te invităm să începi călătoria spre experiența Orion, cu un singur click.


Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru orice detalii legate de iluminat și materiale electrice, atât de interior cât și de exterior. Contactează-ne!

Postat în Blog eOrion De:
Florin Anania