Fie ca esti fan al amenajarilor moderne de orice tip (minimaliste, industriale, fusion, etc) sau al celor clasice, adu-ti aminte de corpurile de iluminat cu cristale! Nu este o alta varianta de corp de iluminat care sa fie atat de vizibila si prezenta, sa fie ea singura “cartea de vizita” a unei intregi incaperi, sa defineasca atat de elegant spatiul in care e amplasata.

Citește Mai Mult

Ce este un LED?

Un LED (Light-emitting diode) este o diodă semiconductoare ce emite lumină la polarizarea directă a joncțiunii p-n. Efectul este o formă de electroluminescență.

Citește Mai Mult

De ce Orion?

30.05.2018 16:24

Orion - Cel mai mare showroom de lighting și electrice din România.

Citește Mai Mult

Tips-uri pentru confortul și personalizarea spațiului

Citește Mai Mult

Câteva soluții din tendințele actuale ale iluminatului

Citește Mai Mult

Amenajările interioare rezidențiale urmează, în general, experimentele consacrate în hotelurile de lux sau în locuințele high-end, unde confortul și identitatea reprezintă cheia succesului.

Citește Mai Mult

Trebuie să cunoaștem unele aspecte legate de senzori, de lămpile cu senzori, pentru a avea siguranță că alegem ceea ce este potrivit.

Citește Mai Mult

Pentru iluminarea profesională a terenului de baschet e necesară alegerea corpurilor de iluminat eficiente, durabile, cu lumină directă.

Citește Mai Mult

Workshop Orion & GDS Electric-Schneider Electric Romania, 25 mai 2017, Provocarile aduse de evolutia echipamentelor electrice

Citește Mai Mult
Setare Direcție Ascendentă