Aplice LED

In cazul in care credeai ca aplicele sunt potrivite numai pentru hol sau casa scarii, afla ca acestea sunt solutii de iluminat deosebit de versatile. In plus, cele mai multe modele accepta surse LED, ceea ce le ofera o functionalitate extinsa si o eficienta deosebita. In functie de model si caracteristici, poti gasi aplice LED care sa asigure lumina ambientala, lumina dirijata sau sa puna in evidenta diferite zone ale camerei in care sunt montate. Astfel, poti alege aplice LED atat pentru hol si celelalte spatii de circulatie, cat si pentru living sau dormitor, obtinand efectele luminoase pe care le doresti.

In acest sens, noi ti-am pregatit o oferta cuprinzatoare de aplice LED care orienteaza conul de lumina in directia pe care o doresti, care asigura o lumina difuza sau care ofera o lumina clara si intensa pentru spatiile functionale. Gamele pe care le vei gasi pe site-ul eOrion.ro apartin celor mai noi colectii din portofoliul producatorilor de top, astfel incat pe langa performanta si eficienta, aplicele LED pe care le vei alege vor veni cu garantia calitatii si se vor potrivi celor mai noi tendinte de design interior.

Toate corpurile de iluminat din categoria de aplice LED pe care le oferim vor fi livrate in cel mai scurt timp cu putinta, tocmai pentru a te sprijini pe cat de mult posibil in renovarea sau amenajarea casei tale.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă