Aplice Bucatarie

Bucataria moderna este nu numai spatiu pentru gatit, ci si loc pentru luat masa si camera pentru socializare. Astfel, ca sa sigure necesarul de lumina sau doar sa orneze si puncteze detaliile de design, aplicele de bucatarie pe care le alegi trebuie sa se ridice la cerintele inalte pe care le impune acest spatiu vital al casei tale. In acest sens, noi ti-am pregatit o colectie deosebit de diversificata de aplice bucatarie care apartin tuturor stilurilor, de la clasic si modern la vintage, industrial, organic si fusion.

Asadar, oferta noastra de aplice bucatarie iti pune la dispozitie corpuri de iluminat din diverse materiale (sticla, lemn, alama, otel, ceramica, rasina, acril, ciment) si cu variate finisaje (crom, satin, auriu, alama patinata, fildes, negru, maron antichizat, alb emailat, fume, canvas, ruginiu sau chihlimbar), totul pentru a-ti usura alegerea si a-ti propune cele mai potrivite solutii de iluminat pentru bucataria pe care ti-ai imaginat-o.

Pe langa garantia calitatii de care te vei bucura la fiecare achizitie de pe eOrion.ro, noi iti oferim si livrare rapida la toate modelele de aplice bucatarie pe care le alegi, totul pentru ca proiectul tau de amenajare a bucatariei sa mearga “ca pe roate”!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă