Aplice baie

Baile moderne au depasit de mult statutul de camera exclusiv functionala, astfel incat prezentul pune accent si pe decorul acestor camere. Daca tendinta este de a proiecta camere de baie cat mai mari si cat mai complexe ca design, corpurile de iluminat trebuie sa tina pasul cu acest trend si sa ofere solutiile potrivite atat din perspectiva functionalitatii, cat si din punctul de vedere al atmoserei pe care o creeaza.

Aplicele de baie au un rol deosebit de important in completarea compozitiei pe care ai inchipuit-o pentru baia ta. Astfel, poti alege sa folosesti aplice de baie pentru a ilumina detalii si decoratiuni ale placilor ceramice, poti separa diverse zone (cada, chiuveta sau toaleta) sau poti gasi diverse modele de aplice de baie care sa ofere cea mai buna lumina asupra oglinzii.

In oferta eOrion.ro vei putea descoperi o diversitate de game de aplice baie din colectiile celor mai renumite branduri, astfel incat vei avea intotdeauna garantia calitatii. In plus, materialele de calitate, finisajele inedite si sursele cele mai performante din constructia aplicelor de baie pe care ti le-am pregatit vor asigura exact atmosfera pe care o doresti in baia ta, fie ca iti plac baile lungi cu “aer retro”, fie ca preferi designul minimalist si dusurile rapide.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă